Ветеринар в Люлин - VET STAR CLINIC
Ветеринарна клиника Люлин

Хирургични услуги

Хирургия

   Извършваме голям брой интервенции в областа на хирургия на меките тъкани и ортопедията Имаме опита и обoрудването за извършване на фиксация и възстановяване на кости при сложни счупвания.
 
 
   Предлагаме всички видове техники от хирургията на меките тъкани.

- рутинни операции като кастрация, мастектомия, обработка на рани, корекция на хернии, отстраняване на тумори

-  различни по сложност техники при чужди тела в стомах и черва, хирургия на пикочо-половата система

 

- сложни кожни пластики и много много други

   В зависимост  от състоянието на пациента и вида на извършваната хирургична процедура, се използват различен брой схеми за анестезия Всеки пациент под анестезия е под постоянно наблюдение, като всички жизнени показтели се следят със съответното оборудване.

 

Пациентът се приема от лекуващия си лекар или анестезиологът, който ще отговаря за анестезията му. При приемането стопаните могат да зададат въпроси, които ги притесняват или са останали неизяснени при предишни разговори с лекари от клиниката. При постъпване на животното, стопанина му подписва бланка - информирано съгласие за хоспитализация и/или хирургия.

Сутринта преди хирургия пациентите трябва да са гладни (за последно храна им се предлага предишната вечер), като ограничението важи само за кучета и котки. При гризачи, влечуги и птици не се налага подобна  диета. Водата се ограничава до час преди хирургичната процедура.

 Освен във специфични случаи, точен начален час за оперативните намеси не се фиксира; веднага щом пациентът и екипа, който ще работи с него, са готови се пристъпва към операция.

 Разбираме притеснението, което изпитвате в деня на операцията на любимеца си и веднага щом се погрижим за него, ще ви уведомим как е протекла операцията и как се възстановява той.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Цените варират широко според сложността на проблема, вида и продължителността на  анестезията, както и изборът на импланти.

 

Моля имайте предвид, че цената за всяка от хирургичните интервенции в ценоразписа НЕ включва поставянето на венозен път, анестезия и/или импланти.

 

Моля за крайната цена на всяка конкретна процедура да се консултирате с хирурга или екипа поел вашия случай.